Rochii pentru domnișoare de onoare la preț accesibil

Nunțile pot deveni foarte ușor o povară financiară, mai ales dacă ocupi o poziție specială în organizarea ei sau ești unul dintre apropiații celor doi îndrăgostiți. Pentru a te putea distra fără griji la petrecerea prietenilor tăi am alcătuit o lista cu sugestii de rochii cu prețuri accesibile.

Dar inainte să iei să iei o decizie, sunt cîteva criterii pe care ar trebui să le iei în considerare:

1. Care este bugetul tău?

În funcție de etichetă, material sau stil, rochiile de ocazie au prețuri diferite. Asigură-te că bugetul tău pentru eveniment include și costul încălțărilor, machiajul, aranjarea părului și alte accesorii de care ai putea avea nevoie.

2. Cât timp ai până la nuntă? 

Dacă ai lăsat găsirea rochiei potrivite pe ultima sută de metri, ar trebui să fii interesată și de cât de repede modelul dorit iți va fi livrat ori dacă alegi o rochie din magazin (pret-a-porter) trebuie să te asiguri că la croitoria de lângă tine retușurile au prioritate.

3. Ce vor purta celelalte domnișoare de onoare?

Dacă vorbim despre o nuntă unde trebuie să porți o rochie identică sau foarte similară cu cea purtată de celelalte domnișoare de onoare, s-ar putea să fie nevoie să o cumperi de la același magazin sau să găsești o croitoreasă bună.

Cu aceste gânduri în minte, hai să vedem câteva opțiuni de rochii budget-friendly. Le poți vedea direct în magazinul online dând click pe numărul aferent de sub imagine.

Rochiii scurte

Sursă 1, 2, 3
Sursă 1, 2, 3

Rochii midi

Sursă 1, 2, 3
Sursă 1, 2, 3

Rochii lungi

Sursă 1, 2, 3
Sursă 1, 2, 3

Rochii cu mânecă lungă

Sursă 1, 2, 3
Sursă 1, 2, 3

Dacă nu am găsit rochia potrivită pentru tine, mai jos găsești câteva surse recomandate de comunitatea domnișoarelor de onoare:

Fashion days – Reunind o suită generoasă de branduri și numeroase oferte constant, Fashion Days reprezintă alegerea ideală dacă ești în căutarea unei rochii scurte care să emane un stil relaxat.

Answear – Cu o colecție bogată de produse, multe provenind din branduri premium, Answear.ro oferă o mulțime de filtre care îți pot scuti din timpul alocat căutării rochiei potrivite.

ASOS – Având colecții potrivite oricărei forme a corpului – petite, plus size, tall sau maternity, Asos poate fi alegerea perfectă indiferent de culoarea sau lungimea rochiei pe care ți-o doresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.