Ce petrecere de burlăcițe ți se potrivește?

De obicei, organizarea petrecerii de rămas bun a miresei din grupul fetelor necăsătorite (numită și petrecere de burlăcițe) cade în responsabilitatea domnișoarei de onoare principale (maid of honor). La această petrecere ar trebui să participe celelalte domnișoare de onoare, precum și restul prietenelor apropiate ale miresei, indiferent de statusul lor civil.

Ai dubii sau ești în pană completă de idei în legătura cu organizarea petrecerii de burlăcițe? Sunt aici să te ajut. Primul pas e să îți dai seama ce i-ar plăcea miresei. Pentru a face alegerea corectă am pregătit un chestionar care îți va da sugestii în funcție de personalitatea miresei.

Dacă mireasa vrea să se implice în pregătiri, atunci sugestia noastră e să treceți prin chestionar împreună. Va fi cu siguranță mai amuzant dacă luați o sticlă de vin și încerci să ghicești răspunsurile pe care le-ar da ea: pentru fiecare răspuns greșit va trebui să bei și viceversa.

În cazul în care plănuiești să menții secrete detaliile evenimentului, atunci folosește-te de tot ce știi despre mireasă pentru a răspunde sincer la câteva întrebări.

Pentru a afla ce tip de petrecere și activități i-ar plăcea prietenei tale adună punctajele asociate fiecărui răspuns corect și verifică în ce categorie se încadrează:

1. Cele trei cuvinte care o descriu cel mai bine sunt:
A) introvertită, optimistă, generoasă
B) sportivă, aventuroasă, curioasă
C) amuzantă, fashionistă, curajoasă

2. Cum arată o seară de vineri ideală pentru ea?
A) Un film cu iubitul
B) Încercat un local nou
C) Girls night out

3. Ce ar alege pentru cină în seara asta?
A) Burger cu cartofi prăjiți
B) Ceva ușor și sănătos
C) Fructe de mare

4. Movie night! Ce film i-ar face cu ochiul?
A) O comedie romantică
B) Ceva de groază
C) Un film nominalizat la Oscar

5. Care ar fi ținuta pe care ar purta-o în fiecare zi?
A) simplu: tricou și jeanși
B) comod: colanți și un hanorac
C) dichisit: rochie și tocuri

6. Destinație ideală pentru un city break este?
A) Londra
B) Istanbul
C) Paris

7. Parfumul său preferat este?
A) floral
B) ceva natural
C) musky and sweet

8. Câte prietene ai invita la petrecerea ta de burlăcițe?
A) 2-5
B) 5-12
C) 12+

9. Care ar fi prima băutura pe care ar comanda-o?
A) un cocktail
B) un pahar de vin
C) shoturi

10. Cum arată nunta ei ideala?
A) classic
B) boho chic
C) glam

Gata! Acum calculează astfel: numără fiecare răspuns A, B și C. Înmulțeste numărul lor cu valoare indicată mai jos:
A = 1 punct
B = 2 puncte
C = 3 puncte.


0-12 puncte – O seară liniștită
Board games, un maraton de „Say YES to the dress”, un grătar sau o zi la piscină alături de prietenele apropiate e tot ce își dorește. Timpul petrecut împreună e prețios așa că vrei să vă puteți auzi și să vă relaxați puțin fără prea multă bătaie de cap înainte de marele eveniment.

13-24 puncte – O aventură
O excursie e mereu o idee bună pentru ea. Un traseu lejer și o seară de camping cu povești în jurul focului, o cabană la munte și multe jocuri, sau explorarea unui oraș nou – sunt alegeri excelente. Ba mai mult, puteți bifa o experiență memorabilă împreună la rafting, stand-up paddling, bungy jumping, sau alte activități diferite.

30-50 puncte – Club crawl
O cină gustoasă, shoturi și dans până de dimineață e rețeta unei petreceri adevărate. Un cod vestimentar sau o tematică specială vor crea momente caraghioase și niște poze de neuitat. Fiind ultimele zile de burlăciță, puteți duce petrecerea la un alt nivel cu o vizită la un strip club masculin.

Indiferent de tipul de petrecere care a ieșit, toate necesită timp, coordonarea invitaților, alegerea locației, pregătirea materialelor și multe altele. Dacă ai nevoie de ajutor în organizarea evenimentului, nu ezita să-mi scrii în acest formular.

Leave a Reply

Your email address will not be published.