Cu mireasa în căutarea rochiei. Ce face o domnișoară de onoare?

Fiecare mireasă își dorește ACEA rochie care să o facă să se simtă specială în ziua nunții. De aceea, goana după rochie poate deveni frustrantă. Căutat modele de rochii, programări la ateliere, probele în sine și prea multe modele care par potrivite. Vânzătoarele care te asigură că fiecare model vine bine, iar dacă e ceva în neregulă, se modifică la comandă.

Cum să se descurce mireasa?!

Singură, este mult prea complicat. De aceea recomandarea este să meargă însoțită de persoane în care are încredere și care o pot ajuta cu un sfat onest: mama, sora, prietenele cele mai bune sau domnișoarele de onoare.

Dacă prietena ta, viitoare mireasă, apelează la tine pentru ajutor, uite ce poți face:

1. Ajut-o la research

Ascult-o ce povestește despre rochia perfectă. Fii atentă la ce poze îți trimite de pe pinterest. Trimite-i poze de la vedete sau colege care s-au măritat. Vezi ce ateliere sunt de încredere și în bugetul ei prin zona voastră.

2. Mergeți împreună la târguri de nunți

A început sezonul târgurilor de nunți. În București, va fi Mariage Fest la începutul lui noiembrie și probabil prin martie. La Cluj-Napoca, va fi un târg de nunți în ianuarie. Poate fi și un motiv de roadtrip să mergeți într-un alt oraș împreună, sub motivul târgului. Pregătirea unei rochii pe comandă poate dura și 6 luni, așa că trebuie să începeți căutările din timp.

3. Mergi la probe de rochii cu ea

Oricum noi nu ne simțim prea confortabile să ne dezbrăcăm de față cu străini. Iar când te ia tare o asistentă de vânzări, să-ți dai și sutienul jos că are corsetul push up, intri în pământ direct.

Așa că îmbracă-te frumos într-o culoare închisă (să nu distragi atenția de la rochie), și mergi cu prietena ta la probe de rochii. Preferabil, după ce ați bifat deja pasul 1. Să știi ce tip de rochie caută, ce tip de siluetă o avantajează, ce se potrivește cu locația nunții.

Fă multe poze. Eventual filmează. În atelierele și magazinele de rochii de mireasă, totul este strălucitor. Oferă-i părerea pe bune. Dacă se admiră în oglindă de pe un mini-podium care-i face picioare de 2m, amintește-i că nu vrea să poarte tocuri toată noaptea. Țineți-vă de planul de acasă. Angajații magazinului au rolul să vândă. Așa că de multe ori pot deveni mai insistenți decât este cazul. Atunci e nevoie de o voce extra care să spună că acel model nu este ce caută. Mulțumim pentru ajutor, o zi bună.

Încarcă-te cu răbdare. Dacă mergeți seara, după muncă, toată lumea e mai obosită. În weekend este mai aglomerat. Contribuie la o atmosferă relaxată și distractivă! Și ia un snack cu tine, s-ar putea să vi se facă foame cât alergați de la o programare la alta. Și o sticlă cu apă.

Spor la găsit rochia perfectă. Și distracție plăcută, domnișoarelor! 🥂

Crezi că am ratat ceva? Dă-ne de știre.

Gabriela
Gabriela
Îmi place să fiu domnișoară de onoare. Îmi place să fiu alături de femei în acest moment important al vieții lor. Să le distrez la petrecerea burlăcițelor, să ascult frustrările legate de organizarea nunții și temerile legate de căsnicie. Prin ce scriu aici, sper să contribui puțin la situația tuturor mireselor, chiar dacă nu le cunosc direct. Să fiu un fel de domnișoară de onoare virtuală pentru ele.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Echipă

Echipa MaidOfHonor este formată din câteva fete care știu importanța unui trib. Mai ales în momentele speciale ale vieții, precum nunta. Am trecut prin...

5 cazări fermecătoare la munte, în România

Fiecare petrecere de burlăcițe este unică și specială. Dacă una dintre temele petrecerii pe care o organizezi este să la munte, în natură, într-un...

Cum să organizezi o petrecere de burlăcițe de succes pentru toată lumea implicată

A venit vara, așa că suntem în mijlocului sezonului de nunți și petreceri de burlaci și burlăcițe. Dar vrem să fim de ajutor pentru...

5 cazări în Transilvania tocmai bune pentru un weekend de escapadă cu fetele

Pauză pentru o mică escapadă la staţia “Day dreaming”: imaginează-ți că părăsești cotidianul și că te avânți într-o aventură plină de distracție și surprize...

Nunta nu trebuie să fie scopul tău în viață

Trăim într-o societate destul de conservatoare, în care evenimentul nunții reprezintă punctul suprem de succes al vieții. Ca femeie, cel puțin. Suntem învățate să...