Rochii pentru domnișoare de onoare – ce temă alegi?

Deseori, domnișoarele de onorare ies în evidență la nuntă prin vestimentație. Fie că e același material, același stil, sau aceeași culoare, ideea este să creeze unitate grupului.

În principiu, mireasa decide ce vor purta domnișoarele de onoare, astfel încât să se potrivească cu tema generală a nunții. În același timp, fetele trebuie să arate bine și să poarte haine care le scot în evidență calitățile. Fără să eclipseze mireasa, bineînțeles.

Recomandarea noastră este să discutați din timp despre pretențiile legate de outfit. Nu poți anunța pe nimeni cu o lună înainte de nuntă că vrei să poarte rochie albastră cu picățele roz de unicorn.

Modele de rochii pentru domnișoare de onoare

Propunerea noastră este să alegeți o temă pentru rochiile domnișoarelor de onoare care să fie suficient de permisivă. Nu toate femeile poartă același stil sau se simt confortabil în același gen de haine. Ar fi minunat dacă se poate jongla cu outfiturile și să se poată păstra unitatea vizuală.

Rochii la fel, dar diferite

Uite 3 idei de teme care să permită diferențiere:

  1. Aceeași culoare, dar model diferit.
  2. Același model de rochie, în diferite nuanțe.
  3. Aceeași lungime, aceeași familie de culori, dar în nuanțe diferite.

Rochie potrivită cu locația și tema nunții.

Eleganța unei rochie poate fi oferită de material și de model. Inul se potrivește pentru o petrecere în grădină, pe când satinul merge în ballroom. O singură culoare este potrivită pentru mai multe contexte, pe când un model înflorat merge la petreceri mai relaxate. Iar catifeaua, oricât de bine dă în poze, este mult prea groasă pentru sezonul cald din România.

Uită de idee că va fi o rochie ce va mai putea fi purtată

Adevărul este că, indiferent cât de drăguță este rochia, atunci când va fi repurtată va rămâne rochia pentru domnișoara de onoare. Așa că alegeți o rochie care-i place miresei și în care fetele se simt bine, și toată lumea se va bucura de marea petrecere.

De unde cumperi rochii de domnișoare de mireasă

Ți-am arătat deja în alt articol câteva modele de rochii la un preț accesibil. Fie că ne place discuția sau nu, totul depinde de buget. Indiferent de cine plătește, mireasa sau domnișoara de onoare. După ce stabiliți direcția creativă, apoi puteți vorbi de un buget orientativ. În zilele noastre, magazinele de fast fashion au rochii mai ieftine decât ar costa o rochie pe comandă. Însă, pentru modele mai alternative, o croitoreasă va fi de ajutor.

Între timp, uite câteva magazine online cu produse bune:

Dă-ne follow pe pinterest și rămâi la curent cu toate ideile.

Gabriela
Gabriela
Îmi place să fiu domnișoară de onoare. Îmi place să fiu alături de femei în acest moment important al vieții lor. Să le distrez la petrecerea burlăcițelor, să ascult frustrările legate de organizarea nunții și temerile legate de căsnicie. Prin ce scriu aici, sper să contribui puțin la situația tuturor mireselor, chiar dacă nu le cunosc direct. Să fiu un fel de domnișoară de onoare virtuală pentru ele.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

9 Accesorii diferite pentru Petrecerea Burlăcițelor

Accesoriile, decorațiunile și props-urile ajută întotdeauna la atmosfera unei petreceri. Este foarte important ca acestea să fie în concordanță cu tema petrecerii, locul în...

Ce poți face la petrecerea burlăcițelor pe lângă mers în club

Organizarea unei petreceri de burlăcițe poate deveni ușor o corvoadă. Ți-am dat deja câteva sfaturi de cum să organizezi petrecerea astfel încât să fie...

7 cazări cu spa în România pentru un hen party plin de răsfăț

Petrecerea burlăcițelor este un prilej minunat să sărbătorești viitoarea mireasă și să-i oferi momente grozave și memorabile, înainte de ziua cea mare. În acest...

Cu mireasa în căutarea rochiei. Ce face o domnișoară de onoare?

Fiecare mireasă își dorește ACEA rochie care să o facă să se simtă specială în ziua nunții. De aceea, goana după rochie poate deveni...

11 Accesorii Naughty pentru Petreceri de Burlăcițe

Unele zic că sunt amuzante, altora li se par cringe sau poate vulgare. Știm, accesoriile de petrecere în forme sexuale s-ar putea să nu...