9 Accesorii diferite pentru Petrecerea Burlăcițelor

Accesoriile, decorațiunile și props-urile ajută întotdeauna la atmosfera unei petreceri. Este foarte important ca acestea să fie în concordanță cu tema petrecerii, locul în care se desfășoară și în concordanță cu limitele agreate de mireasă.

Poate ideea unor paie în formă de penis este prea mult pentru ea.

Când vine vorba de petrecerea burlăcițelor, grupul de femei din jurul miresei sunt practic un trib care o vor susține pe aceasta. De aceea, prietenele miresei care participă la petrecere vor vrea să se îmbrace la fel sau să poarte accesorii similare.

Mai purtăm tricouri personalizate la petrecerea burlăcițelor?

Eu zic că tricourile personalizate pentru petrecerea burlăcițelor sunt puțin trecute. Motivul principal este că toată lumea a făcut asta. Apoi, pentru că sunt tricouri care pot fi purtate o singură dată. După petrecere, tricoul acela devine maxim tricoul în care dormi. Trebuie să luăm în calcul și motivul financiar: ce poți cumpăra cu aceeași sumă de bani, dar care să poată fi purtat de mai multe ori? Sau măcar să fie mai distractiv decât un tricou cu mesaj random.

Păi dacă a făcut toată lumea, nu trebuie să fac și eu?

Poate, dar ce-ar fi să personalizezi conceptul?

Luați tricouri albe și mergeți la un atelier de pictură pe haină. Scopul este activitatea împreună.

Însă nu e obligatoriu să purtați tricouri tricouri pe care scrie mare #BrideTribe #TeamBride sau #BrideSquad. Cunosc mirese cărora astfel de produse li se par kitchoase și lipsite de individualitate. Știu și mirese care vor să bifeze tot de pe listele pinterestului. Încercați să vă găsiți la mijloc, în beneficiul miresei.

9 Idei de haine și accesorii pentru petrecerea burlăcițelor

Cum spuneam la început, este foarte important contextul. Nu are rost să cumperi niște produse doar pentru că trebuie să le bifezi într-o listă de pe internet. Ironia situației, știu 🙂

Uite câteva alternative pe care ți le propun:

  1. Purtați toate aceeași culoare. Poate fi culoarea aleasă de mireasă pentru rochiile de la nuntă. Ulterior, puteți face niște colaje faine cu fotografiile de la nuntă.
  2. Alegeți o piesă de îmbrăcăminte pe care o puteți purta și altă dată. O cămașă din in sau una hawaiană pe care o poți purta și la plajă. Uite la Mădălina Andronic o colecție de tricouri inspirată de zodii, mi se pare minunată.
  3. Kit de beauty: pentru o petrecere în pijamale adevărată. Poți include de la mostre de creme la produse de make-up, la pijamale din satin și bentițe de păr.
  4. Tatuaje temporare: potrivite mai ales dacă ești la mare sau la un festival.
  5. Accesorii de păr. Poate nu cordeluțele cu Team Bride, dar poate o bentiță cu flori sau același model pe culori diferite.
  6. Mingi de plajă colorate și personalizate: potrivite și pentru o petrecere la mare, și pentru o ieșire la Therme.
  7. Borsete colorate. Uite-le pe cele de la Delikates accessories, făcute la Miercurea Ciuc.
  8. Ochelari de soare în forme simpatice: flori sau inimioare colorate!
  9. Tote bags sau genți de pânză cu ilustrații speciale. Uite câteva modele foarte faine la Printoteca.

Sper că această listă te-a inspirat. Avem pe pinterest un board dedicat acestui subiect. Aruncă un ochi și peste acest articol unde recomandăm cadouri pentru domnișoarele de onoare, de la mireasă.

Iar dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici!

sursă foto

Gabriela
Gabriela
Îmi place să fiu domnișoară de onoare. Îmi place să fiu alături de femei în acest moment important al vieții lor. Să le distrez la petrecerea burlăcițelor, să ascult frustrările legate de organizarea nunții și temerile legate de căsnicie. Prin ce scriu aici, sper să contribui puțin la situația tuturor mireselor, chiar dacă nu le cunosc direct. Să fiu un fel de domnișoară de onoare virtuală pentru ele.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

5 idei de city break în destinații călduroase din Europa în primăvara 2023

Iarna asta nu a fost geroasă în România, însă dorința de a petrece un city break într-o destinație calduroasă e de înțeles. Empatizezi cu...

Rochii pentru domnișoare de onoare – ce temă alegi?

Deseori, domnișoarele de onorare ies în evidență la nuntă prin vestimentație. Fie că e același material, același stil, sau aceeași culoare, ideea este să...

Cum te îmbraci ca domnișoară de onoare?

Întrebarea Cu ce să mă îmbrac la nuntă? capătă o presiune nouă atunci când faci parte din grupul domnișoarelor de onoare. Stresul devine mai...

Ce petrecere de burlăcițe ți se potrivește?

De obicei, organizarea petrecerii de rămas bun a miresei din grupul fetelor necăsătorite (numită și petrecere de burlăcițe) cade în responsabilitatea domnișoarei de...

5 idei pentru un city break de fete cu sporturi de iarnă – în Europa

Nu există nicio îndoială - sporturile de iarnă sunt distractive! Cu atât mai mult cu cât fetele din grupul tău sunt pasionate de aceste...