Ia-ți bilet la marile festivaluri de muzică din Europa: 7 destinații pentru o escapadă cu fetele

Cine spune că hen parties se țin doar la show-urile de striptease? Noi avem o idee mai de 2023: ia-ți fetele, surprindeți mireasa și haideți la un festival de muzică din Europa. Biletele sunt deja disponibile, recomandările de cazare ți le facem noi, rămâne doar să vă alegeți destinația, să dați la maximum cheful de dans și să petreceți mai bine că niciodată!

Aici lista cu cele mai importante 7 evenimente muzicale din următoarea perioadă. Psst. Nu spune nimeni că trebuie să vă rezumați la unul singur:

Hellfest, Clisson, Franța

Hellfest revine cu un program dedicat fanilor rock și metal în cea de-a 16-a ediție. Timp de patru zile, satul Clisson din regiunea Loire-Atlantique din Franța va primi cele mai mari nume ale genului: Iron Maiden, KISS, SlipKnot, Sum41, Machine Gun Kelly și Pantera.

Chiar dacă mireasa pare delicată și dulce, poate în interior e un fan înfocat al trupelor rock. Include atunci evenimentul pe lista scurtă! Vă puteți caza aproape, la Gite Clisson, o cazare tocmai bună pentru maximum 6 persoane.

🗓 15-18 iunie 2023

🎟 www.hellfest.fr

Glastonbury, Pilton, Marea Britanie

Dacă mireasa e într-adevăr amatoare de muzică rock, însă datele nu sunt bune pentru voi, avem o alternativă. Acest festival istoric a fost creat la începutul anilor 1970 în Somerset și a găzduit toate legendele rock și pop, de la T Rex la David Bowie, The Smiths și The Cure. Astăzi, Glastonbury rămâne unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, cu aproape o sută de scene. 

Suita de invitați speciali din fiecare an este legendară. În 2022, Glastonbury i-a găzduit pe Kendrick Lamar, Billie Eilish și Burna Boy, care au cântat în fața a aproape 150.000 de festivalieri.

Sună suficient de bine? Atunci rezervați și cazarea din vreme. Una încăpătoare și aproape de festival. Ce spuneți de o vila întreagă la dispoziția voastră, precum Rie’s Retreat?

🗓 21-25 iunie 2023

🎟 www.glastonburyfestivals.co.uk

Calvi on the rocks, Corsica, Franța

Începeți vara în forță! Air France colaborează cu acest celebru festival de muzică din Corsica, care își va sărbători cea de-a 20-a aniversare în 2023, un must-see pentru iubitorii de muzică electronică. Cele mai tari trupe franțuzeșți și nu numai vor anima plajele din Calvi pentru toate cele patru zile.

Dacă mix-ul de muzică și plajă te atrage cel mai mult, atunci ne aliniem și-ți prezentăm și o cazare pe plajă, la Villages de Vacances din Corsica.

🗓 30 iunie – 3 iulie 2023

🎟 www.calviontherocks.com

Main Square Festival, Arras, Franța

Ajungem încet-încet la muzică mainstream și vă invităm la un festival ce are loc în inima Europei, la jumătatea distanței dintre Paris, Bruxelles și Londra. Există multe modalități de a veni în oraș. Starurile prezente la festival cântă muzică indie, rock, metal, pop, urbană și electronică. Iar anul acesta se anunță David Guetta, Macklemore și Maroon 5.

Și-ți mai dăm un motiv pentru care să vii: o vila superbă cu accente art deco, demnă de un palat franțuzesc: Entre Cour et Jardin. În acest monument Istoric, ferit din fericire de numeroasele războaie care au devastat regiunea, veți găsi rafinamentul și spiritului Epocii Luminilor. Apartamentele sunt complet decorate cu mobilier și alte obiecte de epocă.

🗓 30.06.2023 – 02.07.2023

🎟 https://www.mainsquarefestival.fr/en/

Festivalul Mad Cool, Madrid, Spania

Nu-l prinzi pe Sam Smith la București? Poate ai noroc la Madrid! Festivalul Mad Cool găzduiește unele dintre cele mai mari nume ale industriei muzicii, printre care Lizzo, Sam Smith, Liam Gallagher, Jamie XX, Franz Ferdinand și Robbie Williams. Acest eveniment din capitală spaniolă se va întinde pe durata a trei nopți excepționale de muzică pentru a 7-a ediție.

Iar dacă tot vizitezi acest oraș frumos, asigură-te că te vei caza într-un loc cu personalitate: Bless Hotel Madrid este ambasada stilului și un loc unde odihnă este întotdeauna prioritară.

🗓 6-8 iulie 2023

🎟 www.madcoolfestival.es 

Tomorrowland, Boom, Belgia

Probabil cel mai cunoscut festival din listă, Tomorrowland este o vizită obligatorie pentru toți iubitorii de muzică techno și nu numai. Atrage mii de festivalieri care dansează pe ritmul DJ-ilor renumiți care urcă pe scenă. Scenele imense, maiestuos decorate fac parte din prestigiul festivalului belgian. Afrojack, Amber Broos, Amelie Lens, Armin Van Buuren, James Hype, Kölsch și Sunnery James & Ryan Marciano au fost deja anunțați pentru programul 2023.

Grăbiți-va să mai prindeți locuri și la Tomorrowland Guesthouse, o vilă ce poate găzdui 5 persoane pentru a continua cu succes petrecerea.

🗓 21-23 iulie 2023

🎟 www.tomorrowland.com/fr/festival/billets

Rock en Seine, Paris, Franța

Festivalul parizian revine în 2023 pentru ediția de 20 de ani. Vă puteți aștepta la un spectacol incredibil la acest festival, care a găzduit deja Arctic Monkeys, Stromae, The Blaze, Yungblud și IDLES, iar anul acesta îi va avea că headlineri pe Billie Eilish, Florence + The Machine, Placebo, The Chemical Brothers și The Strokes.

Pentru șederea în Paris, vă puteți rezerva un apartament cochet, lângă stația de metrou Saint-Lazare – Short Stay Paris.

🗓 25-27 august 2023

🎟 www.rockenseine.com 

Cu mărturisirea că până la finalul articolului, ne-am găsit chiar și noi viitoarele destinații festivaliere, vă urăm să aveți parte de cea mai tare experiență muzicală împreună!

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

15 lucruri care nu trebuie să lipsească din geanta domnișoarei de onoare

Dacă citești asta înseamnă că dorești să fii o domnișoară de onoare responsabilă la nunta prietenei tale. O domnișoară de onoare înarmată cu cele...

Petrecere de burlăcițe la mare: accesorii tematice

Organizezi o petrecere de burlăcițe la mare și nu știi cum să vă îmbrăcați tematic, dar fără să fiți cringe? Sunt aici să te...

Evenimente

Ești mireasă și vrei să organizezi o petrecere pentru prietenele tale? Sau prietena ta cea mai bună se mărită curând și vrei să marchezi evenimentul...

11 Accesorii Naughty pentru Petreceri de Burlăcițe

Unele zic că sunt amuzante, altora li se par cringe sau poate vulgare. Știm, accesoriile de petrecere în forme sexuale s-ar putea să nu...

5 cazări de vis pentru o petrecere de fete, la malul marii, în România

Nu știm dacă vara vine doar pentru a oferi prilejul unui city break sau sejur complet la mare sau marea se așterne atât de...