Idei pentru Petrecerea Burlăcițelor la Constanța

Vara este anotimpul perfect pentru a te bucura de soare, mare și distracție alături de prietenele tale cele mai bune. Și ce mod mai bun de a sărbători o petrecere de burlăcițe decât la mare? Hai să trecem la treabă și să organizăm cel mai mișto party!

Tema petrecerii și locație

Primul pas este să alegi o destinație la mare care să îndeplinească toate cerințele petrecerii tale. Fie că este vorba despre o plajă tropicală exotică sau despre o stațiune de pe litoralul Mării Negre, asigură-te că se potrivește așteptărilor miresei.

Deja ți-am recomandat câteva cazări superbe pe litoralul românesc. Acum hai să pregătim restul evenimentului. Scopul este o aventură de neuitat, unde veți crea amintiri minunate și veți petrece timp de calitate împreună.

Pasul următor: tematica petrecerii! Adaugă o temă petrecerii pentru a aduce un plus de distracție și emoție. Poți opta pentru o petrecere în stil hawaiian sau o tematică personalizată pentru mireasă.

Pentru a te asigura că toată lumea este la curent cu planurile de petrecere, asigură-te că toată lumea primești invitații detaliate. Sunt șanse mari ca printre participante să fie și fete care să nu fie direct implicate în organiare, așa că nu trebuie lăsate pe dinafară. Anunță toate participantele despre petrecerea și tematică cu invitații personalizate în formă de stea de mare sau cochilie, adăugând detalii despre destinație, dată și oră, precum și dresscode, dacă există unul.

Program de activități pentru petrecerea de burlăcițe

Planifică un program de activități distractive care să încânte pe toată lumea. Pregătește jocuri pe plajă, cum ar fi volei, concursuri de dans sau chiar o vânătoare de comori. Asigură-te că ai suficiente echipamente și accesorii necesare pentru a te distra pe plajă și în apă.

 1. Stați la plajă. Rezervați câteva șezlonguri, un pat de plajă și aveți zona pregătită. Nu trebuie să bateți plaja de la un capăt la altul să găsiți locuri libere.
 2. Sesiune foto dedicată. Găsiți un fotograf local și colaborați să găsiți cele mai bune cadre.
 3. Jocuri de plajă. Volei, badminton, concurs de cel mai creativ castel de nisip, decorat cu scoici. Asigură-te că ai suficiente echipamente și accesorii necesare pentru a te distra pe plajă și în apă.
 4. Concurs de dans la o petrecere pe plajă. Sau într-unul din cluburile de pe litoral. Poate chiar la un festival sau concert de muzică live.
 5. Să ai pregătită lista de jocuri pentru mireasă și toate prietenele sale. Asigură-te că adaptezi aceste jocuri la preferințele și interesele viitoarei mirese pentru a te asigura că se va distra din plin în această petrecere specială.
  • Quiz despre viitorul cuplu: Pregătește un set de întrebări despre cuplul viitorilor miri, cum ar fi cum s-au cunoscut, locul în care au avut prima întâlnire, lucruri preferate unul despre celălalt, etc.
  • Vânătoarea de comori: Se pot găsi scoici speciale, numere de telefon de la tipi salvamari sau o saltea gonflabilă în formă de unicorn.
  • Probele Miresei: Organizează un concurs de probe pentru mireasă, în care fiecare participantă trebuie să treacă prin diferite etape specifice pregătirilor de nuntă: aranjarea voalului în timp record sau make-up creativ pe o prietenă.
 6. Cocktail-uri și mâncăruri delicioase: Nu uita de gustările și băuturile delicioase! Apelează la un bucătar profesionist sau poate un barman care să vină la locație. Sau pregătiți propriile cocktail-uri exotice cu umbreluțe colorate. De asemenea, asigură-te că ai o selecție de mâncăruri ușoare și gustoase, precum fructe proaspete, salate sau fructe de mare, am vrea să apărem în poze în cea mai bună versiunea fizică a noastră. Puteți încerca inclusiv un tur de degustare a vinului.
 7. Închiriați un iaht sau velier. Chiar dacă Marea Neagră nu este cea mai spectaculoasă mare, experiența poate fi una plăcută. O plimbare în larg, înotat într-un golf și urmărit delfinii la apus sunt activități pe care le-am făcut și care mi-au rămas în amintire cu drag.

Lista aceasta de activități este doar punctul de plecare. Petrecerea de burlăcițe trebuie să fie pe placul miresei, însă toate fetele din grup ar trebui să se simtă confortabil cu activitățile voastre.

Dacă puneți în aplicare vreuna dintre ideile de mai sus, nu uitați să ne dați tag pe social media!

Gabriela
Gabriela
Îmi place să fiu domnișoară de onoare. Îmi place să fiu alături de femei în acest moment important al vieții lor. Să le distrez la petrecerea burlăcițelor, să ascult frustrările legate de organizarea nunții și temerile legate de căsnicie. Prin ce scriu aici, sper să contribui puțin la situația tuturor mireselor, chiar dacă nu le cunosc direct. Să fiu un fel de domnișoară de onoare virtuală pentru ele.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

11 Accesorii Naughty pentru Petreceri de Burlăcițe

Unele zic că sunt amuzante, altora li se par cringe sau poate vulgare. Știm, accesoriile de petrecere în forme sexuale s-ar putea să nu...

Ia-ți bilet la marile festivaluri de muzică din Europa: 7 destinații pentru o escapadă cu fetele

Cine spune că hen parties se țin doar la show-urile de striptease? Noi avem o idee mai de 2023: ia-ți fetele, surprindeți mireasa și...

9 Accesorii diferite pentru Petrecerea Burlăcițelor

Accesoriile, decorațiunile și props-urile ajută întotdeauna la atmosfera unei petreceri. Este foarte important ca acestea să fie în concordanță cu tema petrecerii, locul în...

Ce face o domnișoară de onoare

Tradiția domnișoarelor de onoare s-a schimbat la nunțile românești în ultimii ani, fiind adoptat stilul american. Tradițional, atât în România, cât și în alte...

Petrecere de burlăcițe tematică: Halloween

Nu este niciodată prea devreme pentru o petrecere de burlăcițe! Iar dacă ești tipul de femeie care abia așteaptă pumpkin spice latte de la...