Petrecere de burlăcițe tematică: Halloween

Nu este niciodată prea devreme pentru o petrecere de burlăcițe! Iar dacă ești tipul de femeie care abia așteaptă pumpkin spice latte de la Starbucks, își umple casa cu accesorii de Halloween și face maratoane de filme groază, meriți o petrecere de burlăcițe pe măsură!

Întâi de toate, ar trebui să te decizi ce-ți place mai mult la Halloween:

  • sângele fals și vampirii?
  • tarotul și vrăjitorii?

Îți lăsăm mai jos câteva idei de activități pentru petrecerea de burlăcițe de Halloween. Unele dintre ele se potrivesc mai degrabă pentru București, dar pot fi adaptate și pentru un alt oraș.

Activități pentru petrecerea de burlăcițe de Halloween

1. Petrecere în club – cea mai la îndemână idee pentru o petrecere este să o organizeze altcineva. Așa că treaba voastră este doar să vă pregătiți cu un subiect comun. Mireasa se costumează în dead bride sau soția lui Dracula! Domnișoarele de onoare pot fi black brides sau vrăjitoare.

2. Un tur al locurilor înfricoșătoare din orașul tău? În aplicația Questo poți găsi tururi pentru București, Iași, Brașov sau Cluj-Napoca.

3. Excursie cu cazare într-un conac. Transilvania este recunoscută în lumea întreagă pentru influența lui Dracula. De ce să nu profiți și tu de această atmosferă înspăimântătoare? Uite câteva cazări faine:

4. Tarot sau citit în cafea? Dacă ești curioasă de ce au spiritele să-ți spună, iată ocazia să afli. Sigur că este și motiv de încercat noi experiențe împreună. Plus că nu știi niciodată complet ce-ți rezervă viitorul…

5. Maraton de film

Cinematografele au în perioada aceasta filme horror sau thriller care să vă bage puțin în sperieți. În plus, la sfârșitul lunii octombrie, va fi lansat filmul românesc Capra cu 3 iezi, în varianta total nepotrivită pentru copii. Iar dacă preferați actele artistice live, la Teatrul Excelsior se pune în scenă musicalul Familia Addams.

Preferi un maraton de film acasă? Netflix are deja un playlist pregătit pentru Halloween, care include atât seriale, cât și filme. Tot ce-ți dorești, de la Scary Movie 1 la Stranger Things.

6. Concurs de costume

Ce este mai distractiv decât un concurs de deghizat! Mireasa alege tematica: invitat de groază la nuntă, foștii iubiți ai miresei, personaje din filmele preferate, mireasa la vârsta la care v-ați cunoscut. Ideile sunt infinite!

Accesorii pentru petrecerea de burlăcițe de Halloween

Pentru o petrecere acasă, ai nevoie de accesoriile potrivite pentru a crea o atmosferă pe măsură. Întâi de toate, răspunde la întrebarea despre cum să fie petrecerea: înfricoșătoare sau amuzantă? Pentru că nu prea se potrivesc decorațiunile împreună.

Uite câteva alte idei să contribuie la o petrecere de succes:

  • Setează tonul încă de la invitații! Nu trebuie neapărat să printezi programul și invitația pe hârtie, dar poți pregăti o imagine pentru grupul de whatsapp.
  • Pregătește și animalul de companie într-un costum potrivit
  • Aprinde lumânări și bețișoare parfumate
  • Dovleci pentru decorat și tăiat
  • Gustări tematice – puteți avea activitate împreună de pregătit dulciuri sau puteți lua deja gata făcute, personalizate
  • Decorațiuni înfricoșătoare (găsești de toate pe emag)
  • Muzica trebuie să fie de asemenea adaptată la atmosferă. Spotify sau Youtube au deja sute de playlisturi pe care le poți folosi.

Nu uita: este petrecere de burlăcițe, cu tematica de Halloween. Nu invers. Mireasa rămâne în centrul atenției!

Ai deja o groază de idei care să te inspire. Iar dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să ne contactezi.

Photo by Bee Felten-Leidel on Unsplash

Gabriela
Gabriela
Îmi place să fiu domnișoară de onoare. Îmi place să fiu alături de femei în acest moment important al vieții lor. Să le distrez la petrecerea burlăcițelor, să ascult frustrările legate de organizarea nunții și temerile legate de căsnicie. Prin ce scriu aici, sper să contribui puțin la situația tuturor mireselor, chiar dacă nu le cunosc direct. Să fiu un fel de domnișoară de onoare virtuală pentru ele.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

5 idei pentru un city break de fete cu sporturi de iarnă – în Europa

Nu există nicio îndoială - sporturile de iarnă sunt distractive! Cu atât mai mult cu cât fetele din grupul tău sunt pasionate de aceste...

Petrecere de burlăcițe la mare: accesorii tematice

Organizezi o petrecere de burlăcițe la mare și nu știi cum să vă îmbrăcați tematic, dar fără să fiți cringe? Sunt aici să te...

5 cazări în Transilvania tocmai bune pentru un weekend de escapadă cu fetele

Pauză pentru o mică escapadă la staţia “Day dreaming”: imaginează-ți că părăsești cotidianul și că te avânți într-o aventură plină de distracție și surprize...

Ce petrecere de burlăcițe ți se potrivește?

De obicei, organizarea petrecerii de rămas bun a miresei din grupul fetelor necăsătorite (numită și petrecere de burlăcițe) cade în responsabilitatea domnișoarei de...

Cum ne conectăm autentic înainte de nuntă prin yoga

Pentru mireasă, voi, domnișoarele de onoare sunteți prețioase și apropiate sufletului ei. Poate sunteți două, poate sunteți zece, dar, indiferent de numărul vostru, conexiunea...