4 cazări speciale pentru petrecere de burlăciţe, lângă București

Petrecerile de burlăcițe sunt prin definiție o ocazie grozavă de distracție, un moment imortalizat într-o serie aparent infinită de fotografii și o oportunitate de a fortifică relațiile cu prietenele din grup. Dar, nu în ultimul rând, un prilej de a explora locuri noi și interesante, care să influențeze semnificativ dinamica evenimentului și care să folosească drept fundal deosebit pentru atâtea amintiri frumoase!

Dacă ultima parte ți-a atras atenția, atunci strânge fetele în jurul tău și descoperiți 4 cazări spectaculoase pentru o petrecere de burlăcițe aproape de București, dar departe de peisajul cotidian care și-a pierdut farmecul pentru ocazii speciale.

La distanță accesibilă de București, am descoperit 4 destinații de poveste, unde puteți sărbători ultimele momente de burlăcie ale miresei. De la peisaje naturale idilice la design interior inovator, fiecare dintre ele rupe rutina cu un element unic. 

Casa Comana

Domeniul Comana, din județul Brașov, surprinde o lume ferită de cotidian prin așezarea sa în mijlocul naturii. Casa Comana este un local idilic din 2010, inspirat de poveștile de istorie cu domni și domnițe, unde mireasă poate fi protagonista unei poveșți de vis înainte de a-și începe propria poveste alături de soțul său. O destinație cu mult potențial, între Codrii seculari ai Vlăsiei și impresionantă Deltă a Neajlovului, ce prezintă ocazii minunate de plimbare și relaxare.

Micul hotel Casa Comana oferă o recepție deschisă 24 de ore, room service și un concierge pentru a va face vizita și mai plăcută. Proprietatea dispune, de asemenea, de un jacuzzi și de o lounge, iar dacă veniți cu mașina, o puteți parca gratuit la hotel.

Singureni Manor

Tot o conexiune cu natura, aproape de București, propune și Singureni Manor din județul Giurgiu, un loc unde confortul absolut, reflectat în standarde excepționale de cazare, se îmbină echilibrat cu pasiunea pentru natură și animale, pe care domeniul le prețuiește și le susține. Singureni Manor include o pensiune elegantă, cu acces direct la grajduri și cai, dedicată iubitorilor de echitație, dornici de implicare în îngrijirea și vizitarea cailor.

Pe lângă asta, localul organizează evenimente în mijlocul pădurii, pentru o experiență de neuitat pentru mireasă și prietenele sale.

Domeniul Manasia

Domeniul Manasia este o altă destinație deosebită pentru o petrecere de burlăcițe, aflată la doar o oră de București. Domeniul include conacul boieresc, parcul de două hectare și crama de sub conac, monumente înnobilate de istoricul aristocratic al moșiei. 

Aflat în județul Ialomița, pune la dispoziție o selecție de camere elegante și confortabile, cu vedere spre grădină sau spre pădure. Facilitățile includ o piscină interioară și o piscină în aer liber, un centru de fitness și o saună. De asemenea, puteți juca tenis de masă, biliard sau bowling. Pentru cele care caută aventura în natură, Domeniul Manasia oferă activități precum călărie și drumeții în pădure.

Casa Timiș

O destinație în sine, Casa Timiș din județul Prahova îmbină spectaculos lumea modernă cu detaliile tradiționale într-o locație ce-ți taie respirația. Fie că alegeți să vă cazați la marele conac sau la unul dintre bungalourile cu aer regal, va fi o amintire unică.

Vă puteți plimba prin podgoria unde se cultivă soiurile Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Fetească Regală, Tămâioasă Românească, Sauvignon Blanc sau Mușcat Ottonel. Vă puteți răsfăța simțurile într-un pairing culinar la restaurantele Veranda sau Conacul, cu farmec mediteranean sau cu rafinament boieresc. Sau puteți alege o experiență fine dining exclusivistă, special creată pentru voi.

Există o varietate de locații spectaculoase în apropierea Bucureștiului pentru o petrecere de burlăcițe de neuitat. Alegeți să vă petreceți timpul într-un loc cu o istorie bogată sau într-un complex nou. Oricare v-ar face cu ochiul, veți avea parte de o experiență memorabilă într-un cadru deosebit. Nu trebuie să călătoriți foarte departe pentru a vă bucura de o locație aparte. O varietate de destinații spectaculoase vă așteaptă în apropierea Bucureștiului, oferind o experiență deosebită și amintiri ce devin povești clasice ale grupului vostru.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

15 lucruri care nu trebuie să lipsească din geanta domnișoarei de onoare

Dacă citești asta înseamnă că dorești să fii o domnișoară de onoare responsabilă la nunta prietenei tale. O domnișoară de onoare înarmată cu cele...

5 cazări de vis pentru o petrecere de fete, la malul marii, în România

Nu știm dacă vara vine doar pentru a oferi prilejul unui city break sau sejur complet la mare sau marea se așterne atât de...

Petrecere de burlăcițe tematică: Halloween

Nu este niciodată prea devreme pentru o petrecere de burlăcițe! Iar dacă ești tipul de femeie care abia așteaptă pumpkin spice latte de la...

11 lucruri pe care mireasa trebuie să le facă pentru domnișoarele de onoare

Deja știi cine îți va fi domnișoara de onoare principală (maid of honor), și ai făcut lista scurtă cu celelalte persoane care să se...

Cum să organizezi o petrecere de burlăcițe de succes pentru toată lumea implicată

A venit vara, așa că suntem în mijlocului sezonului de nunți și petreceri de burlaci și burlăcițe. Dar vrem să fim de ajutor pentru...