Târgurile de nunți din 2020 pe care nu trebuie să le ratezi

Târgurile de nunți sunt evenimente ce reunesc o selecție diversa de furnizori locali și internationali din domeniu și care se întind pe parcursul a două sau trei zile. Probabil ai auzit deja de câteva dintre cele mai cunoscute târguri precum Ghidul Miresei sau Mariage Fest.

Dacă inițial doar orașele mari beneficiau de aceste târguri, în ultimii ani acest tip de evenimente s-a extins și către alte localități făcând mai ușoară munca de a găsi la prețuri convenabile cea mai frumoasă rochie, verighetele potrivite, florile sau serviciile foto. 

Târgurile de amploare se mândresc cu varietatea ofertanților ce aduc toate elementele necesare pentru o nuntă reușită. Printre expozanți se regăsesc atât reprezentații locațiilor de nuntă din zonă, formații muzicale, fotografi, cameramani, florării, cofetării, dar și multe firme care se ocupă de închirieri cabine foto, crearea și tipărirea invitațiilor, croirea de rochii de mireasă sau costume de miri.

Pe lângă avantajul de a scuti din timpul acordat în mod normal găsirii unor partneri de încredere în organizarea nunții și drumurilor până la locațiile fizice pentru comenzi, târgurile de nunți aduc cu sine o suită de prețuri avantajoase, care de cele mai multe ori nu se regăsesc cu altă ocazie. 

Târgurile de nunți pot fi o oportunitate atât pentru cei care abia s-au logodit și doresc să afle prețurile estimative pentru serviciile dorite în vederea creării unui buget realistic, cât și pentru cei care se află în toiul pregătirilor de nuntă și caută oferte de la furnizori specifici sau mai au doar câteva lucruri de bifat din lista celor necesare pentru nuntă. Dacă te afli în situația numărul doi și ai deja o idee ce îți dorești să achiziționezi de la târg, trebuie să știi că în 80% din cazuri prețurile oferite la eveniment sunt valabile dacă plătești serviciul complet sau un avans pe loc. Nu îți face griji totuși, majoritatea comercianților au sisteme POS și acceptă plata cu cardul.

Recomandarea noastră pentru a obține cele mai bune rezultate dintr-o vizită ar fi să alegi prima zi de târg și să încerci să ajungi cât mai aproape de ora de deschidere pentru a evita aglomerația. Astfel vei avea loc să te uiți în voie la produse, să ai toată atenția furnizorilor, să profiți de reducerile la stocuri limitate și mai ales nu va trebui să stai (prea mult) la coadă la cabinele de probă.

Deci ia-ți domnișoara de onoare (și/sau nașa) și declarați ziua de târg ziua voastră de ieșit împreună. Puteți eventual să vă vedeți la o cafea înainte de târg pentru a planifica ziua si furnizorii pe care vreți să îi întâlniți neapărat sau după eveniment pentru a schimba impresii.

Iată listă celor mai importante evenimente anunțate în materie de nunți din 2020:

Târg de nuntă în București

  • Mariage Fest – Palatul Parlamentului – 31 ianuarie- 2 februarie 2020

Dacă nu poți ajunge in ianuarie, datele pentru edițiile următoare Mariage Fest au fost anunțate deja si vor fi noi târguri între 13- 15 martie 2020 și 30 octombrie- 1 noiembrie 2020. Event Facebook aici.

A doua ediție a Târgului Ghidul Miresei în București va avea loc între 15 – 17 mai 2020, iar a treia ediție a Târgului Ghidul Miresei în București va avea loc între 13 – 15 noiembrie 2020. Event Facebook aici.

  • Mireasă Made in Ro – Târg creativ pentru nunți de poveste – Sheraton – 8-9 februarie 2020

Târg de nuntă în Arad

Târg de nuntă în Bacău

  • Târg de nunți – Centrul de afaceri și expoziții – 14-16 februarie

Târg de nuntă în Baia Mare

Târg de nuntă în Bistrița

Târg de nuntă în Brașov

Târg de nuntă în Caransebeș

Târg de nuntă în Cluj

Event Facebook aici.

Târg de nuntă în Constanța

Târg de nuntă în Craiova

Târg de nuntă în Iași

Târg de nuntă în Oradea 

Târg de nuntă în Pitești

  • Wedding Tour – Târg de nunți – Jupiter City- 14-16 februarie 2020

Târg de nuntă în Satu Mare

Târg de nuntă în Sibiu

Târg de nuntă în Suceava

Târg de nuntă în Timișoara

  • Târg pentru mirese – Centrul Regional de Afaceri Timișoara 10 – 12 ianuarie

Târg de nuntă în Târgu Mureș

Târg de nuntă în Alba Iulia

  • Orasul Mirilor – Centrul Comercial Alba Mall  – martie 2020

Târg de nuntă în Galați

  • Târgul ”Nunta ta” – Havana Ballroom- 13- 15 martie 2020

Târg de nuntă în Zalău

Această listă va fi actualizată periodic, pe măsură ce noi evenimente sunt anunțate.

Gabriela
Gabriela
Îmi place să fiu domnișoară de onoare. Îmi place să fiu alături de femei în acest moment important al vieții lor. Să le distrez la petrecerea burlăcițelor, să ascult frustrările legate de organizarea nunții și temerile legate de căsnicie. Prin ce scriu aici, sper să contribui puțin la situația tuturor mireselor, chiar dacă nu le cunosc direct. Să fiu un fel de domnișoară de onoare virtuală pentru ele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

4 cazări speciale pentru petrecere de burlăciţe, lângă București

Petrecerile de burlăcițe sunt prin definiție o ocazie grozavă de distracție, un moment imortalizat într-o serie aparent infinită de fotografii și o oportunitate de...

Petrecere de burlăcițe la mare: accesorii tematice

Organizezi o petrecere de burlăcițe la mare și nu știi cum să vă îmbrăcați tematic, dar fără să fiți cringe? Sunt aici să te...

Evenimente

Ești mireasă și vrei să organizezi o petrecere pentru prietenele tale? Sau prietena ta cea mai bună se mărită curând și vrei să marchezi evenimentul...

Rochii pentru domnișoare de onoare – ce temă alegi?

Deseori, domnișoarele de onorare ies în evidență la nuntă prin vestimentație. Fie că e același material, același stil, sau aceeași culoare, ideea este să...

Ia-ți bilet la marile festivaluri de muzică din Europa: 7 destinații pentru o escapadă cu fetele

Cine spune că hen parties se țin doar la show-urile de striptease? Noi avem o idee mai de 2023: ia-ți fetele, surprindeți mireasa și...