Petrecere de burlăcițe la mare: accesorii tematice

Organizezi o petrecere de burlăcițe la mare și nu știi cum să vă îmbrăcați tematic, dar fără să fiți cringe? Sunt aici să te ajut! Am stabilit deja lista de participante, cazarea și activitățile pe care le veți avea la petrecere, da? Hai să explorăm câteva idei împreună.

1. Culori tematice

Alegeți o paletă de culori care să reprezinte tema petrecerii și să se îmbrace în acele culori. De exemplu, puteți opta pentru alb, albastru deschis și turcoaz. Aceasta va crea o armonie vizuală și va adăuga un plus de unitate în fotografii și se va observa din exterior că sunteți un grup.

2. Dress code

Stabiliți un cod vestimentar specific pentru petrecere, cum ar fi “Plajă Glam” sau “Hawaiian Chic”. Aceasta este o metodă prin care fiecare are libertate de creație, putând să duceți chiar și în zona de kitsch tematica. Alternativ, puteți avea ca dress code stilul în care se îmbracă mireasa și fiecare din grup să o imite.

3. Accesorii maritime

Adăugați accesorii tematice pentru a completa ținutele. Aici este loc pentru elemente comune în ținutele voastre: coliere cu scoici, evantaie, brățări colorate sau pălării de paie. Aceste mici detalii vor adăuga un plus de farmec și, din nou, unitate întregului grup. Fără să fie prea cringe sau in your face.

4. Costume de baie asortate

Sunteți la mare, deci probabil faceți și plajă. Dacă aveți cum, păstrați și aici o temă de culori. Deși e popular, eu nu prea recomand ca fetele să poarte negru și doar mireasa alb. Pur și simplu nu sunt fana negrului la plajă, mai ales că este o oportunitate să te îmbraci colorat fără probleme. Fiecare poate alege un costum care să se potrivească siluetei, și să mergeți pe o singură culoare.

5. Accesorii pentru mireasă la petrecerea burlăcițelor la mare

Cred că e de la sine înțeles că viitoarea mireasă ar trebui să aibă un outfit alb la petrecerea de burlăcițe. În funcție de cât de confortabiă se simte ea să fie în centrul atenției, hainele sau accesoriile pe care le poartă pot să difere. Uite mai jos câteva idei:

  • Costum de baie alb simplu
  • Costum de baie tematic pentru mireasă – cu mini-trenă sau imprimeu
  • Pălărie de paie cu un voal scurt prins de ea
  • Ochelari de soare albi
  • Șapcă sau pălărie albă

Deoarece cred că lucrurile pe care le avem ar trebui să fie purtate de mai multe ori, la mai multe ocazii, recomandarea mea ar fi să nu exagerați cu personalizarea obiectelor.

Deci, ce alegeți?

Propunerile de mai sus ar trebui să servească drept inspirație. Nu uita, presiunea financiară nu ar trebui să fie resimțită de niciuna din grup. Așa că discutați deschis și despre cât buget are fiecare disponibil și aveți grijă ca alegerile tematică să fie suficient de libere pentru fiecare. De exemplu, alegeți anumite culori, dar nu limitați brandul.

De asemenea, asigură-te că toate participantele sunt informate cu privire la cerințele de vestimentație cu suficient timp înainte, pentru a-și putea pregăti ținutele potrivite. Coordonarea vestimentară chiar va adăuga cu siguranță o notă specială petrecerii de burlăcițe la mare! 🧜‍♀️

PS – găsești pe contul de Pinterest MaidOfHonor multe idei și produse potrivite pentru o petrecere de burlăcițe la mare, dă-ne follow și acolo!

Gabriela
Gabriela
Îmi place să fiu domnișoară de onoare. Îmi place să fiu alături de femei în acest moment important al vieții lor. Să le distrez la petrecerea burlăcițelor, să ascult frustrările legate de organizarea nunții și temerile legate de căsnicie. Prin ce scriu aici, sper să contribui puțin la situația tuturor mireselor, chiar dacă nu le cunosc direct. Să fiu un fel de domnișoară de onoare virtuală pentru ele.

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Rochii pentru domnișoare de onoare la preț accesibil

Nunțile pot deveni foarte ușor o povară financiară, mai ales dacă ocupi o poziție specială în organizarea ei sau ești unul dintre apropiații celor...

Produsele pe care să le ai în trusa de cosmetice pentru excursie la mare

Vacanța la mare este momentul perfect pentru a te relaxa, a te bucura de soare și a te răsfăța cu momente de răsfăț și...

5 idei pentru un city break de fete cu sporturi de iarnă – în Europa

Nu există nicio îndoială - sporturile de iarnă sunt distractive! Cu atât mai mult cu cât fetele din grupul tău sunt pasionate de aceste...

Ia-ți bilet la marile festivaluri de muzică din Europa: 7 destinații pentru o escapadă cu fetele

Cine spune că hen parties se țin doar la show-urile de striptease? Noi avem o idee mai de 2023: ia-ți fetele, surprindeți mireasa și...

Cu mireasa în căutarea rochiei. Ce face o domnișoară de onoare?

Fiecare mireasă își dorește ACEA rochie care să o facă să se simtă specială în ziua nunții. De aceea, goana după rochie poate deveni...